book cover

Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego : praca zbiorowa

Lewicki, Piotr Paweł Redakcja., Wydawnictwa Naukowo-Techniczne

Year of publication: 2005.

Technologia żywności, Żywność, Podręczniki akademickie

available:

1 from 1

Author
Lewicki, Piotr Paweł Redakcja.
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Title
Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego : praca zbiorowa
ISBN
83-204-3107-7
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Year of publication
2005.
Issue number
Wydanie 4.
Volume
467, [1] strona :
Dimensions
24 cm.
Series
Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy / Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
UDC
62-1/-8(075.8)
664(075.8)
Object passwords
Technologia żywności
Żywność
Podręczniki akademickie
Additional information
Bibliografia na stronach 461-462. Indeks.
020
%a 8320431077
080
%a 62-1/-8(075.8)
080
%a 664(075.8)
245
%a Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego : %b praca zbiorowa
250
%a Wydanie 4.
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c 2005.
300
%a 467, [1] strona : %b rysunki, wykresy ; %c 24 cm.
490
%a Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy / Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
504
%a Bibliografia na stronach 461-462. Indeks.
650
%a Technologia żywności
650
%a Żywność
655
%a Podręczniki akademickie
700
%a Lewicki, Piotr Paweł %e Redakcja.
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 83-204-3107-7

Available items

1.
Accession: 80884
Signature: 62
Status: Checked in